Kocsis Máté: Háborús Feri szerint a miniszterelnök tegnap nem beszélt a hazáról

Háborús Feri szerint a miniszterelnök tegnap nem beszélt a hazáról, nem nyújtott közös nemzeti célokat és egy szava sem volt a háborúról – reagált Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője Gyurcsány Ferenc Facebook-bejegyzésére.

Forrás: Hirado.hu, Facebook2022. 03. 16. 19:56
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kocsis Máté szerint „Ferit” jól láthatóan különösebben nem zavarja, hogy a miniszterelnök beszédének mindezek alkották a gerincét. A Fidesz politikusa bejegyzésében úgy fogalmaz, hogy folytatja Gyurcsány Ferenc gondolatmenetét, legyen teljes a sor:

tegnap nem március 15. volt, nem volt békemenet, a baloldal tüntetésén több mint egymillióan vettek részt – egy emberként. Karácsony mindennap 5-kor kel és rohan dolgozni, Márki-Zaynak nincs kanadai állampolgársága, Szabó Tímeának semmi köze az USA-hoz, Gyurcsány pedig soha nem hazudik.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Gyurcsány Ferenc (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.