Márki-Zay Péter ezúttal egy fiatal fiúnak esett neki + videó

A baloldal miniszterelnök-jelöltjét saját kampánystábja állította le, mondván sietniük kell.

2022. 03. 13. 12:05
null
20211008 Budapest Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter sajtótájékoztatója Fotó: Mirkó István (MI) Magyar Nemzet Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Márki-Zay Pétert utcafórumot tartott Veszprémben, amelynek végén egy helyi fiatal számon kérte, hogy nincs programja és „minden szava Orbánról szól.” A baloldal miniszterelnök-jelöltje ezen szemmel láthatóan annyira felhúzta magát, hogy személyeskedni kezdett.

Elnézést! Önt átengedték az iskolában?

– tette fel a kérdést Márki Zay.

Igen, átengedtek

– érkezett a válasz.

Komolyan? Kettessel? Milyen iskolák vannak Magyarországon?

– reagált a hódmezővásárhelyi polgármester, akinek végül kampánystábja lépett közbe: arra kérték a szivárványkoalíció miniszterelnök-jelöltjét, hogy inkább hagyja el a helyszínt, mondván, „sietniük kell.”

Nem ez az első eset hogy Márki-Zay Péter a vele egyet nem értő polgárokkal üvöltözik. Korábban a békési piacon esett neki a zöldségárusoknak.

Borítókép: Márki-Zay Péter (Fotó: Mirkó István)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.