A marihuána világnapját ünnepelte feleségével Karácsony Gergely tanácsadója

A főpolgármesternek dolgozó, egyébként New Yorkban élő Korányi Dávid modell párjával bulizott.

Magyar Nemzet
Forrás: Index2022. 04. 22. 16:34
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mihalik Enikő modell az Instagramon osztotta meg követőivel, hogy nemrég kedvesével, Korányi Dáviddal az Edie Parker nevű márka partiján vettek részt, ahol közösen ünnepelték meg a fű világnapját április 20-án

– hívta fel a figyelmet az Index. A lap hozzáteszi, hogy a modell közösségi oldalán például azt a tortát is megmutatta, ami a koronaékszere volt az estének.

Mihalik Enikő férjéről, Korányi Dávidról korábban írtuk, hogy Karácsony Gergely tanácsadójaként New York egyik legelegánsabb negyedében, egy luxus-felhőkarcolóban lakik: a Metropol információ szerint egy olyan penthouse-lakásban, amelynek a bérleti díja havi minimum 6100 dollár (közel kétmillió forint). Korányi egyébként korábban többször azzal dicsekedett a közösségi médiában, hogy sokszor napokig ki sem jön a luxuslakásból.

A Metropol információi szerint Korányi Dávid a havi egymillió forint körüli tanácsadói megbízatása mellett számos, Soroshoz köthető szervezetnek is dolgozik. Úgy tudni, ráadásul munkaszerződésében még azt sem írták elő, hogy ezért a pénzért mennyi időt kell Budapesten töltenie.

Borítókép forrása: Mihalik Enikő Instagram-oldala

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.