A Telex már tegnap este közölte a mai ukrajnai hadi helyzetet

Később egyszerűen átírták a pénteket csütörtökre.

Magyar Nemzet
2022. 04. 22. 11:57
null
Berezivka, 2022. április 21. Ukrán katonák Uragan típusú rakétákat szednek össze az orosz támadások után Berezivkában 2022. április 21-én. MTI/AP/Efrem Lukackij Fotó: Efrem Lukackij
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Már tegnap este beszámolt a Telex.hu arról, hogy az amerikaik és az ukránok pénteken azt állítják, Mariupol még nem került teljesen az oroszok kezére. 

Fotó: Képernyőkép

Miután többen felhívták figyelmüket a tévedésre, 

egyszerűen a cikkben, és a leírásban is átírták csütörtökre a pénteket. 

Egyébként nem ez az első eset, hogy a dátumozással sül fel a Telex, emlékezetes volt, hogy a kampányban egy olyan cikkben számoltak be Erdélyben talált, megégett, állítólag érvényes szavazólapokról, melyről kiderült, hogy már két hónappal korábban előkészíthették, és a kampány végére tartogathatták.

Borítókép: Ukrán katonák Uragan típusú rakétákat szednek össze az orosz támadások után Berezivkában 2022. április 21-én. (Fotó: MTI/AP/Efrem Lukackij)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.