Kocsmázás miatt kapott szemrehányást Hadházytól Ungár Péter

A zuglói országgyűlési képviselő szerint nagy baj van, ha egy tragikus vereség után egy ellenzéki vezető szerint a kocsmázás ideje jött el.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2022. 04. 28. 8:20
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Facebookon esett egymásnak Hadházy Ákos és Ungár Péter, miután a zuglói országgyűlési képviselő azon háborodott fel, hogy Ungár is részt vett az LMP ifjúsági szervezete által szervezett szombathelyi kocsmázáson. Hadházy szerint 

valami nagyon nagy baj van, ha egy elcsalt választáson elszenvedett tragikus vereség után egy ellenzéki vezető szerint a kocsmázás ideje jött el. De a kocsmázásnál sokkal nagyobb baj, hogy hétfőn Ungár mosolyogva bemegy a Parlament nyitó ülésére, ahol vita nélkül megszavazzák a Választási Bizottság beszámolóját arról, hogy mennyire tiszta és demokratikus választáson vagyunk túl

– fogalmazott a politikus.

Ungár ugyanakkor nem érti, miért kapott szemrehányást, mivel meglátása szerint így a választási vereség okairól és a választópolgárokat ért problémákról is tudnak beszélni. 

Hadházy Ákos most – ha jól értem – éppen azt veti a szememre, hogy olyan eseményeken veszek részt, ahol vidéki kocsmákban megkérdezzük az egyébként nem csak fiatalokból álló résztvevőktől, hogy szerintük miért vertek el minket úgy, mint jég a határt

reagált Hadházy kritikáira Ungár Péter, aki szerint ahelyett, hogy a köztévében panaszkodnak, más módszereket kellene kipróbálni.

Én tényleg nem látom annak értelmét, hogy abban a kevés időben, amit a köztévén kapunk, elmondjuk, hogy kevés időt kapunk a köztévén. Ezt a kört már lefutottuk párszor, nem rengette meg a Fideszt, talán érdemes lenne kipróbálni, hogy mondjuk arról beszélünk, hogy mi mit tennénk az elértéktelenedő közalkalmazotti bérekkel

– vélekedett.

Az LMP-s politikus ezért – mint fogalmazott – súlyosan nem ért egyet Hadházy Ákos diagnózisával, így az ő válaszait a jelenlegi helyzetben egy a rossz irányba tett lépésnek tartja.

Borítókép: Ungár Péter az Országgyűlés plenáris ülésén. (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.