Pécsen a baloldal már a Fidesz szavazóit fenyegeti

A polgármester főelszámoltatója, Bodnár Imre ügyvéd kérlelhetetlen ellenségnek tekint mindenkit, aki a kormánypártokra voksol.

Mediaworks–Hírcentrum
2022. 04. 01. 8:27
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nyíltan megfenyegette a Fidesz szavazóit a pécsi polgármester, Péterffy Attila főelszámoltatója, Bodnár Imre. Az ügyvéd, aki Pécsen az úgynevezett „átvilágításokat” vezeti, a közösségi oldalán tett közzé egy bejegyzést, amiben úgy fogalmazott:

Amennyiben a szavazata hozzájárul Orbán Viktor rendszerének fenntartásához és ezzel a családom jövőjét veszélyezteti, véglegesen és visszafordíthatatlanul az ellenségemmé válik. Életkoromból adódóan nincs arra idő, hogy a káros vasárnapi döntése korrigálható legyen, ezért megkérek minden Fidesz-szavazót (függetlenül, hogy gazdasági érdekből vagy szimpla hülyeségből szavazott a tolvaj bűnözőkre), hétfőtől messze és nagy ívben kerüljön el. Az ellenségeket minden esetben ellenségként kell kezelni, ebben nincs és nem is lehet kompromisszum. Remélem, érthető voltam és időben szólok

– fenyegetőzött Bodnár.

A Pécs Aktuál közéleti hírmagazin számolt be elsőként a helyi baloldali vezetés egyik bizalmi emberének durva kirohanásáról. A portál szerint sokan megkérdőjelezik az elszámoltató pártatlanságát, és a vizsgálati eredményeinek szakszerűségét és komolyságát is.

Ami tény, eddig egyetlen – a városvezetés által erőteljesen kommunikált – „feltárt” és nyilvánosságra hozott esetben sem ítéltek el senkit; a rendőrség sorban szünteti meg a nyomozásokat is bűncselekmények hiányában; vádemelésről sem tudni – olvasható a Pécs Aktuál oldalán.

Eddig tehát totális kudarcnak tűnik az a munka, amelyért egy jól körülhatárolható ügyvédi kör tízmilliókat vett fel Pécsen, mások mellett Péterffy Attila privát ügyvédnője is. Ráadásul titkolják, hogy mire fizették ki a pénzeket, még közérdekű adatigénylésre sem adták ki azokat a lapnak.

Borítókép: Bodnár Imre és Pécs polgármestere, Péterffy Attila (Fotó: Bama.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.