A Magyar Nemzetben az Aldival kapcsolatban megjelent írásainkhoz az alábbi pontosítást tesszük

Az ALDI Magyarország németországi anyavállalata az ALDI Süd.

2022. 05. 13. 13:41
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ALDI Magyarország németországi anyavállalata az ALDI Süd. Az ALDI Magyarország és az ALDI Nord nem azonos cég és nem ugyanahhoz a vállalatcsoporthoz tartozik. Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. az ALDI Süd vállalatcsoport részeként önálló marketingtevékenységet folytat, így az ALDI Nord reklám, illetve közösségi média megjelenéseit nem használja Magyarországon, ugyanakkor nincs is ráhatása azok alakítására. Az aldi.hu honlap aldi international menüpontjából is elérhető tény, hogy az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. logója az alábbi, amely az ALDI Süd vállalatcsoport logóját fedi és kifejezetten nem azonos az ALDI Nord szintén lentebb muatott logójával. A szövegben szereplő hirdetést az  ALDI Nord tette közzé, míg az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. az ALDI Süd ábrás védjegye alapulvételével készült védjegyet használ.

ALDI Nord (Aldi Einkauf SE & Co. oHG) védjegye:

Az  ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. védjegye:

ALDI

 


 


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.