„Egy narcisztikus, hisztérikus, kiszámíthatatlan ember” – Ezt mondták a Jobbik botrányhőséről + videó

A párt belső viszonyait jól ismerő Apáti István szerint Szilágyi Györgyék szivárogtattak a Jobbik szexbotránya kapcsán.

Mediaworks–Hírcentrum
2022. 05. 07. 13:17
Forrás: Földi István Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy narcisztikus, hisztérikus, kiszámíthatatlan ember

– így jellemezte a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke Földi Istvánt, azt a jobbikos politikust, aki a hírek szerint meg akarta erőszakolni Szilágyi György 24 éves barátnőjét.

Sajtóhírek szerint még 2021 decemberében az áldozatot jobbikos politikusok becsalták, és bezárták egy szobába, majd a tettes levetkőzött és fizikai erőfölényét kihasználva próbálta őt megerőszakolni. Jakab Péter ugyan egyből a Fideszre fogta a botrányt, de Apáti István szerint Szilágyi Györgyék szivárogtattak. Mint mondta:

Azt a lúzerséget Szilágyi György már nem akarta benyelni, hogy ez történik élettársával, aztán az, aki ezzel az üggyel összefüggésbe hozható, beüljön a helyére az Országgyűlésbe.

Borítókép: Földi István és Jakab Péter (Fotó: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.