Ölelgetve fogadták a jobbikosok Földi Istvánt + videó

A Jobbik tisztújító kongresszusán járt a Mediaworks Hírcentruma. Szilágyi György nagyon sok emberben csalódott a Jobbikon belül – mondta a rendezvény előtt a politikus.

Mediaworks–Hírcentrum
2022. 05. 07. 14:22
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két nappal az esemény előtt robbant ki az a botrány, miszerint Szilágyi 24 éves barátnőjét megpróbálta megerőszakolni Földi István. Földit egyébként ölelgetve fogadták párttársai a rendezvényen. 

Szilágyi a Mediaworks–Hírcentrum kérdésére azt is elmondta, hogy szerinte az ügy az ő politikai karrierjébe fog kerülni.

Szintén megszólalt a Mediaworks–Hírcentrumnak Gyüre Csaba is, aki sajtóhírek szerint meghallotta a nő kiabálását és megakadályozta az erőszakot.

Gyüre azt mondta, hogy neki tanúként kell majd nyilatkoznia, de nem fog elárulni részleteket a hatósági eljárásra tekintettel.

Ugyan az utolsó pillanatig megpróbálták titokban tartani, mégis a teljes magyar sajtó felsorakozott a Jobbik tisztújító kongresszusának helyszínén.

Borítókép: Szilágyi György és az MWH riportere. (Fotó: Képernyőkép/Videa)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.