időjárás 29°C János, Pál 2022. június 26.
logo

Megsemmisítő vereséget szenvedett a józsefvárosi baloldal az időközi választáson

Orbán Viktor: Európa konzervatív pártjainak össze kell fogniuk!

Magyar Nemzet
Forrás: MTI
2022.05.20. 13:48 2022.05.20. 19:10
Orbán Viktor: Európa konzervatív pártjainak össze kell fogniuk!

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke pénteken a karmelita kolostorban fogadta Tom Van Griekent, a belgiumi Flamand Érdek párt elnökét, aki a Budapesten megrendezett CPAC Hungary konferencia egyik előadója – tájékoztatott Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
A beszámoló szerint a tárgyaláson – melyen Gál Kinga, a Fidesz alelnöke és Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója is részt vett – elhangzott:

a kontinens konzervatív pártjainak össze kell fogniuk, hogy megvédjék a hagyományos európai életformát, amely a nemzetekre, a családokra, a hitre, a munkára épül.

Orbán Viktor megismételte a CPAC konferencián is hangoztatott álláspontját: 

a következő két évben fel kell készülni, és a 2024-es európai választásokon együtt és szervezetten fellépve vissza kell venni az európai intézményeket a baloldaltól.

 

Borítókép: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor fogadja Tom Van Griekent. Mellettük Gál Kinga, a Fidesz alelnöke és Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)