Orbán Viktor: Európa konzervatív pártjainak össze kell fogniuk!

A miniszterelnök a belgiumi Flamand Érdek párt elnökével, a CPAC-konferencia egyik előadójával tárgyalt.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2022. 05. 20. 13:48
ORBÁN Balázs; ORBÁN Viktor; GÁL Kinga
Budapest, 2022. május 20. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfõ, a Fidesz elnöke (j) fogadja Tom Van Griekent, a belgiumi Flamand Érdek párt elnökét (b) a Karmelita kolostorban 2022. május 20-án. Mellettük Gál Kinga, a Fidesz alelnöke és Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója. Tom Van Grieken a Conservative Political Action Conference (CPAC) Hungary konzervatív politikai fórum vendégeként érkezett Budapestre. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke pénteken a karmelita kolostorban fogadta Tom Van Griekent, a belgiumi Flamand Érdek párt elnökét, aki a Budapesten megrendezett CPAC Hungary konferencia egyik előadója – tájékoztatott Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
A beszámoló szerint a tárgyaláson – melyen Gál Kinga, a Fidesz alelnöke és Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója is részt vett – elhangzott:

a kontinens konzervatív pártjainak össze kell fogniuk, hogy megvédjék a hagyományos európai életformát, amely a nemzetekre, a családokra, a hitre, a munkára épül.

Orbán Viktor megismételte a CPAC konferencián is hangoztatott álláspontját: 

a következő két évben fel kell készülni, és a 2024-es európai választásokon együtt és szervezetten fellépve vissza kell venni az európai intézményeket a baloldaltól.

 

Borítókép: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor fogadja Tom Van Griekent. Mellettük Gál Kinga, a Fidesz alelnöke és Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.