Oroján Sándor: Nem hagyjuk, hogy a polgármester elhallgattasson minket

Eger polgármestere kitiltotta a Fidesz–KDNP-frakciót a városházáról.

Magyar Nemzet
2022. 05. 31. 16:59
null
Fotó: Nemes Robert
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Mirkóczi Ádám kitiltott minket a városházáról, ezért kénytelenek voltunk a Depressóban beszélni a város dolgairól” – írta legújabb Facebook-bejegyzésében Oroján Sándor, Eger kormánypárti önkormányzati képviselője a város egykori jobbikos, jelenleg független polgármesteréről.

Oroján Sándor kifejtette: „A rendszerváltás óta nem fordult elő sehol, hogy megválasztott képviselőknek egy középületben ne engedjék, hogy a munkájukat végezzék.”

Nem fogjuk hagyni, hogy egy reménytelen helyzetbe került polgármester kétségbeesett kísérlete sikerüljön, és elhallgattasson minket – jelentette ki.

Oroján Sándor sajtótájékoztatóján elmondta: Mirkóczki Ádám (Egységben a Városért Egyesület) polgármester hétfőn jelezte az egri Fidesz–KDNP-frakciónak, hogy a jövőben nem biztosít nekik helyiséget a városházán sajtótájékoztató tartásához. A politikus jelezte: először a nyilvánossághoz fordulnak a történtek miatt, ha pedig ez nem vezet eredményre, élni fognak a jogorvoslat minden lehetőségével.

Borítókép: Facebook

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.