Vasárnap sem fordul nyáriasra az időjárás

Nagyrészt erősen felhős vagy borult idő várható, de rövidebb napos periódusok helyenként előfordulhatnak – írja a Met.hu.

Forrás: met.hu2022. 05. 29. 9:13
null
Salgótarján, 2020. június 20. Alacsony felhõzet fedi a Karancs csúcsát Salgótarján közelében 2020. június 19-én este. Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint június 20-án az északkeleti és a délnyugati, déli megyékben erõteljes lesz a gomolyfelhõ-képzõdés, és több helyen kialakulhat zápor, zivatar, másutt gomolyfelhõs idõ várható, helyenként elõforduló záporokkal. MTI/Komka Péter Fotó: Komka Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Eső, záporeső több helyen is várható. Az északkeleti, északi szél megélénkül, néhol időnként megerősödik – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat oldalán.

A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 17 és 23 fok között alakul, de a vastagabb felhővel borított, tartósabban csapadékos részeken pár fokkal hűvösebb lesz. Késő estére általában 9 és 15 fok közé hűl le a levegő.

Fotó: met.hu

Borítókép: Alacsony felhőzet fedi a Karancs csúcsát Salgótarján közelében – a kép illusztráció (Fotó: MTI/Komka Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.