Wintermantel Zsolt lett a Fidesz-KDNP fővárosi közgyűlési frakcióvezetője

A korábbi frakcióvezető, a budapesti Fidesz elnöke, Láng Zsolt az Országgyűlésben folytatja munkáját.

Munkatársunktól
2022. 05. 23. 17:29
WINTERMANTEL Zsolt
Budapest, 2022. március 4. Wintermantel Zsolt, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje a budapesti 11. számú választókerületben a Károlyi Sándor Kórház fejlesztéseiről tartott sajtótájékoztatón a kórház konferenciatermében 2022. március 4-én. Az Egészséges Budapest Program keretében több mint 550 millió forint értékben kapott orvostechnológiai és informatikai eszközöket a Károlyi Sándor Kórház. MTI/Balogh Zoltán Fotó: Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Wintermantel Zsoltot a Fidesz budapesti választmányának javaslatára a kormánypárti frakció egyhangúlag támogatta – jelezte a párt budapesti Facebook oldalán.
Az elmúlt két és fél évben elkötelezett munkát folytatott frakciónk a fővárosért – írták a politikusról, hozzátéve: ez az áprilisi választásokon is meglátszott: az eddigi legjobb eredményt érték el a kormánypártok Budapesten. Kiemelték: a négy évvel ezelőttihez képest csaknem négy százalékkal több szavazatot kaptak, miközben az egyesített ellenzék tíz százalékkal kevesebbet.
A korábbi frakcióvezető, a budapesti Fidesz elnöke, Láng Zsolt az Országgyűlésben folytatja munkáját – olvasható a bejegyzésben.
 Május 9-én a budapesti Fidesz azt is közölte: az idei országgyűlési választásokon parlamenti mandátumot szerzett Láng Zsolt fővárosi közgyűlési helyére a Fidesz budapesti elnöksége Dódity Gabriellát jelölte.

Borítókép: Wintermantel Zsolt (Fotó: Balogh Zoltán)


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.