időjárás 28°C Huba 2022. augusztus 19.
logo

A Hír TV-hez igazol Jeszenszky Zsolt politikai véleményvezér

Forrás: Hír TV
2022.06.30. 19:46 2022.06.30. 20:10
A Hír TV-hez igazol Jeszenszky Zsolt politikai véleményvezér

A Hír TV-n folytatódik a nagy sikerű Politikai hobbista című műsor Jeszenszky Zsolt vezetésével. A július 10-én, vasárnap este 20.10-kor debütáló hírshow-ban a szereplők kendőzetlen őszinteséggel, gyakran fanyar humorral tárgyalják ki a legfontosabb hazai és nagyvilági híreket, aktualitásokat.

A szókimondó stílusáról ismert véleményvezér, Jeszenszky Zsolt személyisége és csapata a garancia, hogy a műsor egyszerre lesz komoly és vicces, valamint minden, az adásban felmerülő téma nyíltan és merész tálalásban kerül majd terítékre. Az Antall-kormány egykori külügyminiszterének fia, aki 25 évet töltött a zeneiparban, önmagát többek között gasztromániákusként és Jézus-rajongóként is jellemzi, mára a jobboldal egyik legismertebb megmondóemberévé vált. Zsolt megnyilvánulásait a legnagyobb közösségi portálon közel ötvenöt ezer ember követi, és a közéleti konferenciák, események gyakori szereplője és felszólalója – olvasható a Hír TV közleményében.

A Politikai hobbista műsorral az alkotók célja az, hogy a közéleti kérdéseket a hír merev műfajától picit eltérően emészthetőbb, közérthetőbb, könnyedebb formában közvetítsék a nézőknek, azokat több nézőpontból is megvilágítva.

Jeszenszky Zsolt a műsor kapcsán elmondta: 

Nagy örömömre szolgál, hogy a kis csapatommal együtt ezentúl a Hír TV nagyobb csapatát erősíthetem. És itt, ezennel meg is ígérem: minden káromkodásért megcsinálok majd öt fekvőtámaszt.

– Nagyon örülünk Zsolt csatlakozásának, hogy a műsorát a Hír TV-n folytatja. Érkezésével hiszünk abban, hogy televíziónk eddig is széles skálán mozgó, informatív tartalmai még további bővülnek. A heti rendszerességgel jelentkező műsor nézői nemcsak informálódni, hanem szórakozni is tudnak majd – nyilatkozta Gajdics Ottó, a Hír TV tartalmi igazgatója.

 A Politikai hobbista július 10-én, vasárnap 20.10-kor debütál a Hír TV-n, és azt követően minden vasárnap ugyanebben az időpontban lesz látható.

Borítókép: Jeszenszky Zsolt (Forrás: Hír TV)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.