Fidesz: Karácsony Gergely nem vette számításba a valóságot

Milliárdok hiányoznak a fővárosi közműholding kasszájából.

Magyar Nemzet
2022. 06. 01. 18:48
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Le a kalappal Karácsony Gergely kommunikációs csapata előtt! Úgy sejtjük, vért izzadtak, mire kihozták a közműholding éves beszámolójából, hogy az igazából egy sikertörténet. Valójában ugyanis a cég beszámolójából kiderül: 2,39 milliárd forint mínusszal zárták a tavalyi évet. Idén pedig még nagyobb veszteséggel terveznek: már most a tavalyi duplája, 4,46 milliárd forint hiányzik. Karácsony és csapatának szakmaiságát ismerve ez csak rosszabb lesz

– írja legújabb Facebook-bejegyzésében a budapesti Fidesz.

Mint jelezték, a főpolgármester hiába bizonygatja, hogy most a korábbinál többen dolgoznak Budapest tisztaságán, „nap mint nap látjuk, hogy körülvesz minket a kosz és a szemét”.  A bejegyzés szerint hiába számolta ki Karácsony, hogy mennyivel kevesebb a vezető, a felügyelőbizottsági és az igazgatósági tag a cégnél, mint korábban, ha ezek a vezetők sokkal több prémiumot kapnak, mint elődeik, ráadásul szakmailag is kifogásolható munkát végeznek – éppen azért, mert számos politikai kinevezett, levitézlett baloldali pártkatona van közöttük. 

„Karácsony Gergely ismét egy dolgot nem vett számításba: a valóságot. Hiába bűvészkedik a számokkal a stábja, a budapestiek a mindennapjaikban fogják majd megérezni, valóban volt-e értelme a közműholdingnak, valóban tisztábbak lettek-e az utcák, rendezettebbek a zöldfelületek, és valóban zökkenőmentes-e a közműszolgáltatás”

− írták.

Borítókép: Karácsony Gergely (Fotó: Fidesz Budapest/Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.