Jakab munkalakásos élettársa beült a Jobbik díszpáholyába

Molnár Enikő árgus szemekkel figyelte Jakab Péter felszólalását.

Forrás: Metropol.hu2022. 06. 29. 8:59
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jakab Péter élettársa hétfőtől a Jobbik frakció adminisztratív főnökeként folytathatja pályafutását. Már el is foglalta a helyét az Országgyűlésben, Jakab Péter utasítására a frakcióalkalmazottak számára fenntartott díszpáholyban – olvasható a Metropol oldalán.

Forrás: Metropol


A Metropol fotósa úgy látta, hogy Molnár Enikő a páholyból folyamatos kapcsolatban állt Jakabbal, több alkalommal is azonos időben emelték fel a készüléket, úgy tűnt, hogy élettársa instrukciókkal láthatta el őt, egymás után küldve az sms-eket. Közben Molnár Enikő a laptopján a parlamenti közvetítést is figyelte.

Forrás: Metropol

Molnár Enikő a Metropol jobbikos forrásai szerint később állítólag eldicsekedett azzal, hogy ő maga „utasította” Jakabot arra, hogy ezúttal legyen egy kicsit visszafogottabb, lehetőleg ne sértse meg a házszabályt, nehogy elvegyék tőle a szót.

Molnár Enikő tekintete Jakab Péter felszólalása közben szigorú, de bizakodó volt, aztán ahogy telt az idő, úgy vált egyre kétkedőbbé. Miután Jakab befejezte a mondandóját, Molnár arcára kiült a csalódottság. Szemmel láthatóan nem volt elégedett Jakab teljesítményével, valami nem úgy sülhetett el, ahogy ő tervezte – írja a Metropol.

Forrás: Metropol

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Borítókép: Molnár Enikő az Országgyűlésben (Forrás: Metropol)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.