Fidesz: A baloldali pártok mindenkitől el akarták venni a rezsicsökkentést

A miniszterelnöki beszédet kommentáló baloldali pártok Gyurcsány Ferenc zsoldjában állnak.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2022. 07. 23. 17:21
Győr, 2014. április 3. Fidesz feliratú táblák a Fidesz-KDNP választási nagygyűlésén a győri Széchenyi téren 2014. április 3-án. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A baloldali pártok mindenkitől el akarták venni a rezsicsökkentést – közölte a Fidesz szombaton a baloldali pártok miniszterelnöki beszéddel foglalkozó nyilatkozataira reagálva. A nagyobbik kormánypárt frakciójának közleményében úgy fogalmaztak: a miniszterelnöki beszédet kommentáló baloldali pártok Gyurcsány Ferenc zsoldjában állnak.

– Leginkább az bosszantja őket, hogy az átlagfogyasztásig továbbra is minden családot véd a rezsicsökkentés a háború miatt elszabadult energiaáraktól 

– olvasható. A Fidesz szerint ha a baloldali pártokon múlt volna, mindenkitől elvették volna a kedvezményeket, ahogy annak többször is hangot adtak. A rezsicsökkentést a kormány Európában egyedüli módon fenntartja, ezen a baloldal háborgása sem változtat – hangsúlyozták a közleményben.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.