Pécs polgármestere lemondta a tűzijátékot, amit nem is szoktak megtartani

Péterffy Attila polgármester is igazodott a baloldali trendhez.

Magyar Nemzet
2022. 07. 22. 15:38
Péterffy Attila
Budapest, 2019. szeptember 30. Péterffy Attila pécsi ellenzéki polgármesterjelölt beszél a több város ellenzéki polgármesterjelöltjének közös, a helyi önkormányzatok napja alkalmából tartott sajtótájékoztatóján Budapesten, a Villányi úti Konferenciaközpontban 2019. szeptember 30-án. A tájékoztatón részt vett Karácsony Gergely ellenzéki fõpolgármester-jelölt, aki kijelentette, hogy az október 13-i választás arról is szól, hogy lesz-e még egyáltalán önkormányzatiság, önkormányzati politika. MTI/Mónus Márton Fotó: Mónus Márton
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Más nagyvárosokhoz hasonlóan Pécsett sem lesz tűzijáték az államalapítás ünnepén. Költséges parádé helyett az önkormányzat inkább a pécsiekre és a klímavédelemre fordítja forrásait – jelentette be Facebook-oldalán Péterffy Attila, a város polgármester.

Péterffy Attila kiemelte: biztosak abban, hogy élhető és fenntartható környezetre a pécsieknek nagyobb szüksége van, mint tűzijátékra. 

Azt azonban elfelejtette közölni az elöljáró, hogy Pécsett az elmúlt 13 évben sem tartottak tűzijátékot augusztus 20-án.

Borítókép: Péterffy Attila (Fotó: Mónus Miklós)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.