időjárás 11°C Helga 2023. október 3.
logo

Potocskáné: Molnár Enikő tudatmódosító szer hatása alatt állhatott + videó

Forrás: Mediaworks–Hírcentrum
2022.08.10. 17:50 2022.08.11. 12:19
Potocskáné: Molnár Enikő tudatmódosító szer hatása alatt állhatott + videó

A Jobbikon belüli konfliktusok odáig fajultak, hogy Jakab Péter volt kabinetfőnöke a nyílt utcán esett neki a párt jelenlegi elnökhelyettesének. Potocskáné Kőrösi Anita a Mediaworks–Hírcentrumnak azt mondta, hogy Molnár Enikő az eset alatt tudatmódosító szer hatása alatt állhatott.

A Jobbik egy hétfői utcafórumán jelent meg váratlanul Molnár Enikő, több olyan emberrel az oldalán, akik Jakab Péter arcképét viselő pólót hordtak, majd nekiestek a párt jelenlegi elnökhelyettesének. Potocskáné Kőrösi Anitától azt kérték számon, hogy a gyanújuk szerint ő szivárogtatja ki a párt belső ügyeit a médiának, és hogy nagy szerepet játszott Jakab Péter megbuktatásában. A jelenetről több videófelvétel is készült.

Potocskáné Kőrösi Anita a Mediaworks–Hírcentrum megkeresésére azt mondta, hogy Molnár Enikőék célja az volt, hogy megzavarják a Jobbik rendezvényét. Mint mondta:

– Egy magából kikelt embert láttam, nekem az volt feltűnő, hogy napszemüveget viselt, lehet, hogy valamilyen tudatmódosító szer hatása alatt állhatott.

Potocskáné azt is hozzátette, hogy Molnár Enikőnek már nincsen realitásérzéke, Jakab Péter pedig tétlenül nézi, hogy az ő arcképével díszített pólót viselő emberek hogyan viselkednek egy jobbikos rendezvényen.

A botrányos utcafórumon Molnár Enikő azt is számonkérte, hogy Potocskáné miért használja a frakció autóját, amikor nem is országgyűlési képviselő, az eseményen pedig egyetlen frakciótag sincsen jelen. Potocskáné erre úgy reagált, hogy a frakció engedélyezte számára az autó használatát.

Borítókép: Kép az utcafórumról (Forrás: Facebook/Képernyőkép)


 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.