Miskolci jobbikos rendezvényen balhézott Jakab tanácsadója + videó

Ismét áll a bál a Jobbik háza táján: Molnár Enikő megzavarta a Jobbik miskolci katapontra szervezett tanácsadását, majd az autójáig követte Potocskáné Kőrösi Anitát, a Jobbik elnökhelyettesét, akitől válaszokat követelt az ellene indult etikai eljárással kapcsolatban. A tanácsadó azt is kifogásolta, Potocskáné miért használja a frakció autóját. A Jobbik közleményben ítélte el Molnár akcióját és üres provokációnak nevezte azt.

2022. 08. 10. 12:18
null
20220702 Budapest Jobbik tisztújító kongresszus Fotó: Mirkó István (MI) Magyar Nemzet képen: Molnár Enikő volt kabinetfőnök Jakab Péter a párt leváltott elnöke Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ma egyenesen Miskolcig utaztam, hogy megtudjam Potocskáné Kőrösi Anitától, hogy hogyan értesülhetett hamarabb az általa beadott etikai beadványról a fideszes Magyar Nemzet, mint én. Ki az, aki összejátszik a Fidesszel?

 – áll Molnár Enikő, Jakab tanácsadójának és élettársának keddi Facebook-bejegyzésében.

A felháborodott Molnár videót is mellékelt a közléséhez, amelyben az látható, amint megzavarja a Jobbik katásoknak rendezett tanácsadását. Bejegyzésében azonban azt írja: mélységesen felháborítja, hogy provokátornak tartják.

A szebb napokat látott Jobbik eseményére érkezve Molnár Enikő azt kifogásolta, hogy miért frakcióautóval utazott Potocskáné az úgynevezett miskolci katapontra, mikor nem is frakciótag. Egészen az autójáig követte a Jobbik elnökhelyettesét és az információszivárogtatásokról követelt nyilatkozatot.

A Magyar Nemzet korábban beszámolt arról, Potocskáné Kőrösi Anita, a párt elnökhelyettese etikai eljárást kezdeményezett Molnár ellen egy lapunkhoz is eljuttatott belső levele miatt, válaszlépésként ő is etikai eljárást kezdeményezett az általa csak „fideszes ügynöknek” nevezett Potocskáné ellen. 

A bizonyos körökben csak „mamuszosnak” csúfolt Molnár Enikő azt kifogásolja, hogy a bukott elnök, Jakab Péter bizalmasaként egyre nagyobb tehernek tartják a párton belül, ezért minden jel szerint a Jobbik arra játszik, hogy önként kövesse Jakabot.

Szerinte Potocskáné Kőrösi Anita „szivárogtatott” a Magyar Nemzetnek információkat annak érdekében, hogy kiszorítsa Jakab Pétert a pártból. Molnár Enikő azt követeli, hogy Potocskánét zárják ki a pártból, és az eljárás lefolytatásáig  függesszék fel a Jobbikban betöltött összes pozíciójából. Potocskáné azonban már több ízben kijelentette, hogy Molnár kijelentései abszurdak, és hazugságokon alapszanak.

A Jobbik közleményben ítélte el Molnár miskolci akcióját, mint írták: Jakab Péter tanácsadója, Molnár Enikő ma leutazott Miskolcra azzal a céllal, hogy vélhetőleg megzavarja a katakárosultaknak rendezett jobbikos tanácsadást.
 

Üres provokációnak nevezték az akciót és hozzátették: a „mamuszos” láthatóan nem a „Nép Pártján” áll, csupán öncélúan balhézik. Utalva ezzel Jakab utóbbi időben tett megnyilatkozásaira, amely szerint ő a „Nép Pártján” politizál.

A Molnár Enikő által közzétett videót alább tekinthetik meg: 

Borítókép: Molnár Enikő volt kabinetfőnök és Jakab Péter, a párt leváltott elnöke  (Fotó: Mirkó István)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.