Ügyvezető főtitkárt választott a KDNP

Fontos feladatok várnak a kereszténydemokrata politikusra.

Forrás: KDNP2022. 09. 23. 16:27
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Kereszténydemokrata Néppárt országos elnöksége a mai napon megtartott ülésén a párt ügyvezető főtitkárának dr. Latorcai Csaba államtitkárt, területfejlesztési miniszterhelyettest választotta – adta hírül a KDNP a sajtóközleményében. 

Mint írták:  Latorcai Csaba évek óta tagja a KDNP-nek, aki kormányzati munkája mellett ügyvezető főtitkárként a jövőben meghatározó feladatokat lát majd el. Munkájának részét képezi majd a kereszténydemokrata politizálás szervezeti hátterének biztosítása, valamint a felkészülés a 2024-es európai parlamenti és önkormányzati választásokra annak érdekében, hogy a kereszténydemokrata értékek továbbra is meghatározó képviselettel rendelkezzenek az Európai Parlamentben és a magyarországi helyi közösségekben, önkormányzatokban – ismertette a párt. 

Borítókép: Latorcai Csaba (Forrás: KDNP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.