Újbudán kettőből egy körzetet hozott a Fidesz–KDNP

Jankó István a szavazatok 51,67 százalékával megnyerte az időközi önkormányzati választást Lágymányoson.

2022. 09. 18. 20:47
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Győzelem! Újbuda visszaszerzése megkezdődött 

– írta legújabb Facebook-bejegyzésében Németh Zsolt arra reagálva, hogy Jankó István a szavazatok 51,67 százalékával megnyerte az időközi önkormányzati választást Lágymányoson, Újbuda 5. számú egyéni választókerületében. 

Mint korábban beszámoltunk róla, a baloldali jelölteket a XI. kerületben öt párt támogatta, a Jobbikot viszont lehagyták a jelölő szervezetek közül. Devecseri Mátyás momentumos politikusok mellett a Magyar Kétfarkú Kutya Párt indított jelölteket, valamint egy munkáspárti és egy független jelölt indult még el az időközi választáson. Újbuda 14. számú egyéni választókerületében az összbaloldali támogatással indult momentumos jelölt, Lados Tamás nyert a fideszes Elekes Tamással szemben.

Borítókép: Jankó István (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.