időjárás 3°C Melinda , Vivien 2022. december 2.
logo

Zuglói MSZP: Hadházy a felelős a Fidesz győzelméért és el kell számolnia

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook
2022.09.25. 13:30 2022.09.25. 14:38
Zuglói MSZP: Hadházy a felelős a Fidesz győzelméért és el kell számolnia

Még mindig nem tud esküt tenni Hadházy Ákos. Pedig ez jó alkalom lenne arra, hogy mérleget vonjunk eddigi ténykedéséről – írta Facebook-oldalán az MSZP zuglói szervezete. Emlékeztettek: az elmúlt öt hónapban a politikus semmit nem tett a XIV. kerületért, emellett több millió forinttal el sem számolt.

Sajnos Zuglóért és az itt élő emberekért semmit nem tett az elmúlt öt hónapban. Ezzel szemben milliókat tarhált össze, amivel a mai napig nem számolt el, nem tudjuk mire költötte el a zuglóiak pénzét 

– hívta fel a figyelmet közösségi oldalán a zuglói MSZP, amely bízik abban, hogy a NAV majd elszámoltatja a baloldali összefogás jelöltjeként mandátumot szerzett, magát jelenleg függetlennek mondó politikust. 

Foglalkozott viszont olyannal, amihez semmi köze nincs, addig kavart az időközi önkormányzati választás kapcsán, hogy nyolc év után először a baloldal egyik fellegvárában az ellenzék vereséget szenvedett a Fidesztől

 – jelentette ki a bejegyzésben a zuglói MSZP utalva arra, hogy a múlt heti időközi választáson a kormánypárt jelöltje, Juhász-Pintér Pál győzött a XIV. kerületi időközi választáson.

Ismert, hogy Hadházy már akkor ellentétbe került a zuglói MSZP-vel, amikor kijelentette, hogy a párt elnöke, Tóth Csaba „privatizálta” az MSZP zuglói irodáját, ami azóta Tóth cégének, a Tigris–1993 Kft.-nek a tulajdonában van. Tóthot egyébként a közelmúltban egyedüli jelöltként választotta újra elnöknek az MSZP zuglói szervezete annak ellenére, hogy egy korrupciós ügyekben gyanúsítottként hallgatták ki. Az ügyészség szerint ugyanis 2016-ban Tóth társával Zuglóban a tervezett fizetős parkolási rendszer üzemeltetésére keresett olyan gazdasági társaságot, amelytől a nyereség felére tartottak igényt. Az ügyben Horváth Csaba, Zugló jelenlegi MSZP-s polgármestere is gyanúsított, de mindketten tagadták a vádakat.

Borítókép: Hadházy Ákos

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.