Nem asszisztálnak a kormánypártok a durva megszorításokhoz

A miskolci Fidesz–KDNP megszüntetné a pénzszórást, és a megtakarítást az embereknek adná.

2022. 10. 20. 10:07
Hollósy András (balra) Forrás: Fidesz. Miskolc
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Minden idők legdurvább megszorító csomagját akarja elfogadni a baloldali városvezetés Miskolcon, a Fidesz–KDNP frakciószövetség éppen ezért nem vesz részt a megyeszékhelyen élő családokat, vállalkozásokat és cégeket megszorító közgyűlésen

– tudatta közleményben csütörtök délelőtt a Fidesz–KDNP frakciószövetség szóvivője. Hollósy András kiemelte: felszólítják Veres Pál polgármestert és csapatát, hogy első körben szüntesse meg a sportállásokat, az álláshalmozó pozíciókat, a kreált állásokat, a dupla tanácsnoki díjazásokat, a luxusutakat, a luxusvacsorákat, és adja vissza a luxusbuszt. 

S ezekből fizesse ki a nyugdíjasoknak járó Salkaházi-program támogatását, nyissa ki a fűtést nem igénylő meleg vizes fürdőket, és támogassa a miskolciak szabadidős tevékenységét!

– hangsúlyozta a kormánypárti politikus.

Nagy Ákos, a Fidesz miskolci frakcióvezetője a napokban tartott sajtótájékoztatót arról, hogy a kormánypártok kiállnak helyben a szépkorúak támogatása mellett.

A politikus emlékeztetett arra, hogy nyolc éve, 2014-ben segítő szándékkal és jó érzéssel alkották meg Magyarország első számú időseket támogató programját, amelyben 36 ezer miskolci szépkorúval vették fel a kapcsolatot, és 34 ezren igényelték is ezt a fajta törődést.

Mint Nagy Ákos elmondta: Veres Pál és csapata most meg akarja károsítani a szépkorúakat Miskolcon, és a Salkaházi pluszból Salkaházi mínuszt akarnak csinálni. – A már napvilágot látott közgyűlési előterjesztés szerint csaknem húszezer miskolci nyugdíjastól vennék el a megérdemelt támogatást – fogalmazott a kormánypárti önkormányzati képviselő.

Borítókép: Hollósy András (a kép bal oldalán) szerint nem a nyugdíjasokon kell spórolni (Fotó: Fidesz, Miskolc)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.