időjárás 3°C Mária 2022. december 8.
logo

„A baloldali EP-képviselők el akarják venni a magyaroktól az olcsó energiát”

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook
2022.11.24. 12:19 2022.11.24. 13:40
„A baloldali EP-képviselők el akarják venni a magyaroktól az olcsó energiát”

Tegnap az Európai Parlamentben a baloldal EP-képviselői ismét Magyarország érdekei ellen szavaztak. Megszavazták, hogy az EU „szorgalmazza az orosz fosszilis tüzelőanyagok és urán uniós importjára vonatkozó azonnali és teljes embargót, valamint az Északi Áramlat 1 és 2 csővezeték teljes leállítását Oroszország agresszív háborúja finanszírozásának megszüntetése érdekében” – olvasható az Alapjogokért Központ hivatalos közösségi oldalán megosztott bejegyzésében.

Dobrev Klára, Gyöngyösi Márton, Cseh Katalin, Ara-Kovács Attila, Molnár Csaba és Rónai Sándor megszavazták, hogy az EU azonnal, teljes körűen vonja embargó alá az orosz kőolajat, földgázt, és az atomenergiát. A magyarországi baloldali politikusok tehát azt akarjak, hogy a magyar otthonok, gyárak fűtés, üzemanyag és áram nélkül maradjanak. Ezzel a baloldali EP-képviselők megfosztanák a magyar embereket attól, hogy megfizethető energiához jussanak hozzá – írja az Alapjogokért Központ közösségi oldalán megosztott bejegyzésében. 

Hozzátették: ezek a baloldali képviselők vagy nem tudják, mit tesznek, vagy tudják, de direkt ártani akarnak az országnak. Ezek a döntések ugyanis rosszak Magyarországnak, tönkretennék a gazdaságunkat, ezért egy, a józan ész talaján álló képviselő soha nem támogathatná azokat.

A baloldaliak mégis megtették, mégis támogatják a rossz döntéseket. Egyszer azonban nekik is el kell számolniuk a választóikkal és Magyarország népével!

– zárta bejegyzését a civil szervezet.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Facebook)
 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.