A momentumosok nem vesznek tudomást Cseh Katalinék botrányáról + videó

A Momentum elnöke szerint Cseh Katalinéknak nincs botrányuk, a párt nem vizsgálja az ügyet. Van olyan képviselő, aki nem is hallott az esetről. A hétvégén jelent meg a hír, hogy költségvetési csalás gyanúja miatt hallgatta ki a NAV a Cseh Katalin családi cégéhez köthető cégháló egyik vállalkozásának tisztségviselőjét.

MAGYAR NEMZET
2022. 11. 21. 16:44
, Guy Verhofstadt, EP liberális frakciójának (ALDE) vezetője Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A botránnyal tavaly nyáron jött elő az Anonymus-álarcos alak. Ezek alapján arra lehetett következtetni, hogy a céghálózat tagjai működésüket összehangolva, pályáztak uniós pénzekre és nyertek el gyanús körülmények között 4,8 milliárd forintot.

A Magyar Nemzet információi szerint az ügyben már van gyanúsított is. A botrány kirobbanását követően ugyan Cseh Katalin számos alkalommal fenyegetőzött sajtóperrel, tudomásunk szerint nem történt feljelentés.

A Momentum elnöke újságírói kérdésre azt mondta, hogy nem történt törvénytelenség. Gelencsér Ferenc szerint semmilyen botrány nincs, az ügy csupán egy lejáratás.

Sebők Éva a párt országgyűlési képviselője a témában feltett kérdésre azt mondta, hogy fogalma sincs, miről van szó. Párttársa, Tóth Endre szintén arról számolt be, hogy nem tud az újabb fejleményről, de nem szeretett volna interjút adni a témában.

Borítókép: Cseh Katalin (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.