Tüntetést tartottak a nemátalakító műtétek ellen felszólaló érdekvédőért Budapesten

Caroline Farrow-t engedély hiányában, bizonyítékok nélkül, négy gyermeke előtt tartóztatták le.

2022. 11. 11. 18:50
null
tüntetés a Brit Nagykövetség előtt az LMBTQ lobbi által tönkretett ötgyermekes életvédő brit anya mellett Fotó: Bach Máté
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szolidaritási tüntetést szervezett a brit nagykövetség épülete elé a CitizenGO, ahol munkatársuk, Caroline Farrow mellett álltak ki. 

A konzervatív érdekvédőnek az elmúlt években különböző meghurcoltatásokon kellett keresztülmennie, amiért nyilvánosan felszólalt a transzgender lobbi követeléseivel, így a gyermekek nemátalakító hormonkezeléseivel és nemátalakító műtéteivel szemben, melyek sok angol gyermek és család tragédiáját okozták.

Fotó: Bach Máté

 Október 3-án azonban szintet lépett a LMBTQ-lobbi, Caroline Farrow-t ugyanis engedély hiányában, bizonyítékok nélkül, négy gyermeke előtt tartóztatták le. A vád transzgender személyeket megsértő internetes bejegyzések közzététele, amelyek nagy része névtelen, nem a CitizenGO munkatársától származó. A CitizenGO szerint az érdekvédő alibije ráadásul megingathatatlan,  mivel épp a helyi templomban orgonált, amikor az álprofilok a bejegyzések többségét megosztották. 

A konzervatív érdekvédelmi szervezet úgy véli, a letartóztatás mögött egy transzgender aktivista, bizonyos Stephanie Hayden állhat, aki évek óta zaklatja Caroline-t, és már több alkalommal bíróság elé hurcolta őt.

A CitizenGO arra kéri a brit kormányt, vessenek véget az ideológiai alapú rendőrségi meghurcolásoknak. Mint fogalmaznak, rajtunk is múlik, hogy ne ismétlődhessenek meg a hasonló támadások és túlkapások.

Borítókép: Tüntetés a brit nagykövetség épülete előtt (Fotó: Bach Máté)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.