Hozzá kerülhetnek az adatai, ha kitölti a Márki-Zay Péter-féle konzultációt

„Civil Nemzeti Konzultációba” kezdett a bukott baloldali kormányfőjelölt.

Forrás: Mandiner.hu2022. 11. 08. 7:25
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Márki-Zay Péter és a hozzá kapcsolódó Mindenki Magyarországa Mozgalom november hetedikén „Civil Nemzeti Konzultációba” kezdett – írja a Mandiner.

A konzultáció aljára görgetve, az adatvédelmi tudnivalókra kattintva viszont érdekességek tűnnek fel: Ha kitölti a Márki-Zay-féle konzultációt, akkor az esztergomi férgező, tetvező, gombázó képviselőhöz kerülhetnek az adatai.

Az adatvédelmi nyilatkozatban ugyanis szerepel az adatfeldolgozók pont alatt egy bizonyos Pilar Internet Consulting Kft. (2500 Esztergom, Lőrinc utca 2.) mint weboldal-üzemeltető, amely kft. ügyvezetője történetesen az a Cserép János, aki az egyik kampányban tetvezett és férgezett, a minap pedig gombákat emlegetett.

 

A férgeket ki kell ásni, a tetveket meg kell tizedelni, és engedni kell ezt a jobb sorsra érdemes várost paraziták nélkül növekedni, virágozni, gyümölcsöt hozni

 

– írta honlapján éppen pünkösdvasárnap a politikus. Nemrég pedig egy ismerősének az sms-ét osztotta meg a Facebook-oldalán ilyen szöveg kíséretében:

 

Amikor ilyen üzeneteket kapok, akkor jövök rá, hogy vannak közöttünk, akik egyszerűen gombák

 

– fogalmazott az esztergomi politikus.

Cserép János egyébként önkormányzati képviselő.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Borítókép: Márki-Zay Péter (Fotó: MTI/Rosta Tibor)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.