Téglafalat ütlegel Jakab Péter

A Jobbik korábbi elnöke, Jakab Péter legújabb TikTok-videójában egy téglafalat csépel, majd bejelenti, hogy Orbán „elmebeteg”.

Magyar Nemzet
2022. 11. 06. 20:55
null
2021.10.23. Budapest Egységben a szabad Magyarországért! Október 23-i ellenzéki gyűlés Fotó: Kurucz Árpád (KA) Magyar Nemzet képen: Jakab Péter, a Jobbik elnöke Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jakab Péter a Jobbik bukott elnöke a TikTokon osztott meg egy videót, amelyben az látszik, hogy a  korábbi pártelnök először megpróbálja kideríteni, mit beszélnek egy téglafal túloldalán, majd teljes erőből elkezdi ütlegelni. Néhány másodperc elteltével elárulja:

„Ez a küzdelem nem rólam szól, hanem egy nemzetről, amelyet foglyul ejtett egy elmebeteg.” 

Hogy pontosan milyen összefüggést vélt felfedezni egy fal ütlegelése és a nemzet sorsa között, azt a bukott pártelnök már nem árulta el. 

@jakabpeter_neppartjan Egyedül a Nép Pártján Mozgalom követeli a parlament feloszlatását és új választást. Pedig ez a küzdelem nem rólunk szól, hanem a nemzet egészéről. Hol vannak a többiek? Vesszen a kormány, győzzön a nép! #jakabpeter #néppártján #o1g ♬ Beat Automotivo Tan Tan Tan Viral - WZ Beat

 

Jakab Péter megmagyarázhatatlan produkciója megihlette a világháló jobboldali közösségét is: számos mém, videó született a témában. Ezek közül a legérdekesebb talán az, amelyikben Kunhalmi Ágnes is szerepet kapott. Íme:

Borítókép: Jakab Péter (Fotó: Kurucz Árpád)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.