Mártha Imre egy balatoni étteremből vezeti a fővárosi közműholdingot? + fotók

A több héten át készült, a dátumbélyegzők szerint bizonyító erejű fotók szerint a közművezér egészen újraértelmezte a home office-t.

Munkatársunktól
Forrás: Metropol2022. 12. 11. 9:30
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„ A testvérem Pesten szemétszállító, elég nevetséges pénzért. Mi meg itt lent a Balatonnál minden héten azt nézzük, hogy a főnöke munkaidőben, egy jó drága étteremben eszi mondjuk a lazacot. Mert, hogy nem nagyon jár be dolgozni, az biztos.”

A fotókon lévő dátumbélyegző tényleg igazolta, hogy 

a fővárosi szemétszállítás, távhő, kertészet, temetkezés „fővezére” munkaideje jelentős részét egy meglehetősen drága, egész évben nyitva tartó balatonparti dizájnétteremben, a csopaki Buborékban tölti. 

Mondhatni itt rendezte be az irodáját…

 

Megérkezik mondjuk hétfőn tíz körül, kényelmesen rendel – ahogy arra a levélíró külön felhívta a figyelmet – általában egy buggyantott tojást lazaccal. Ragaszkodik a frissen facsart narancsléhez is.

„Nem egyszer elkíséri a barátnője, hozza a kutyáját, így tényleg kényelmes dolgozni. Mártha Imre ráadásul a szokásos magamutogató modorában azonnal ki is posztolja a reggelit mondjuk az Instagramra, hogy mindenki láthassa, hogyan is él a fővárosi közművezér…” – olvasható a Metropol cikkében.

 

A több héten át készült, a dátumbélyegzők szerint bizonyító erejű fotók szerint Mártha Imre újraértelmezte a home office-t, és beköltözött a kényelmes és elegáns csopaki Buborékba.

 

A fővárosi közművek „irodája” a Balaton partján…  A főnök néhányszor azért telefonál, és két lazac között a számítógépére is rápillant.

Mártha ebből a dizájnétteremből „irányít”, afféle playboyként. Merthogy természetesen a hatvanmilliós Bentley-jével érkezik és a kutyáját is hozza, talán, hogy a lehető legkevesebb dolog emlékeztesse a munkára.

 
 

Gyakran vele érkező barátnője is segít elfeledtetni a munka fáradalmait. Tényleg jó élete van a fővárosi közművezérnek, Karácsony Gergely jó barátjának.

 

A Metropolhoz érkezett levél szerint Mártha Imre, miután „jól kidolgozta” magát, általában még elvitelre is kér két adag ételt, aztán a barátnőjével kényelmesen elindulnak hazafelé Mártha közeli házába.

Ez a fotó már most decemberben készült, munkaidőben, már 12 óra után.

 

A Metropol megkérdezte a fővárosi szemétszállítók szakszervezetét, hogy mit szólnak mindehhez. A Metropol még várja válaszukat.

Az eredeti cikk Különös home office: Mártha Imre egy balatoni étteremből vezeti a fővárosi közműholdingot? – fotók címmel olvasható a Metropol oldalán.

Borítókép: Mártha Imre, az FKF Nonprofit Zrt. felügyelőbizottságának elnöke (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.