Elfogták a sofőrt, aki a forgalommal szemben hajtva okozott balesetet az M7-esen + videó

Elfogta a rendőrség azt a horvát férfit, aki szerdán okozott balesetet Szabadbattyánnál, az M7-es autópályán. A 64 éves sofőr szemben haladt a forgalommal, amelynek következtében egy szabályosan közlekedő autó a szalagkorlátnak ütközött. A megpördült jármű mind a négy utasa megsérült, a balesetet okozó külföldi férfi pedig továbbhajtott.

MAGYAR NEMZET
Forrás: MTI2023. 01. 19. 15:22
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság előállította a horvát sofőrt, majd közúti veszélyeztetés bűntett és segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

A rendőrök a baleset bejelentését követően, az autópálya 83-as kilométerszelvényében állították meg a 64 éves horvát férfit. 

Vallomásából kiderült, hogy véletlen tévedt Magyarországra, amikor az egyik barátját szerette volna meglátogatni egy horvát városban. A sofőr szerint ekkor már annyira eltévedt, hogy azt sem vette észre, hogy a forgalommal szemben hajtott fel az autópályára.

A külföldi férfi a forgalommal szemben haladt, az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, majd a 70-es kilométerszelvényhez érve kitérési manőverre kényszerített egy szabályosan közlekedő autót.

A vétlen sofőr elveszítette irányítását járműve felett és a szalagkorlátnak ütközött. A forgalmi oldalakat átszakítva, egy elválasztó füves területen állt meg, miután többször megpördült. A balesetben az autó mind a négy utasa megsérült, őket a mentők kórházba vitték.

Borítókép: Elfogták a sofőrt, aki a forgalommal szemben hajtva okozott balesetet az M7-esen (Forrás: Police.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.