Lemondásra szólították fel Eger ellenzéki polgármesterét

Egyre szélesebb kört sérteget helyben a volt jobbikos Mirkóczki Ádám, és most betelt a pohár.

2023. 01. 23. 13:07
Facebook/Mirkóczki Ádám Fotó: Grósz Attila Forrás: Facebook/Mirkóczki Ádám
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tovább vagdalkozik Egerben az utóbbi időben elképesztő kommunikációt folytató Mirkóczki Ádám ellenzéki polgármester, a politikus ezúttal arra vetemedett, hogy nyomorultnak nevezte Oroján Sándor fideszes frakcióvezetőt és Keresztes Zoltán (Momentum) önkormányzati képviselőt. Úgy tűnik, az egri városvezetés mindenkit a szájára vesz, mert néhány napja azzal vádolta meg az önkormányzati Evat Zrt. vezérkarát, hogy folyamatos és hazug kommunikációt folytat az egri emberek és a város vezetése ellen. Azt is hozzátették, hogy a szakmaiság és az érdemi munka a vállalatnál háttérbe szorul.

Oroján Sándor a Magyar Nemzet érdeklődésére megdöbbentőnek nevezte azt a stílust, amit Mirkóczki Ádám polgármester megenged magának, és visszautasítja az őt ért sértő minősítést.

A politikus az Evat Zrt. vezérkarának megvádolása kapcsán korábban már felháborítónak nevezte, hogy a Mirkóczki-féle vezetés minden alap nélkül ilyen döbbenetes stílusban hazugsággal és szakmaiatlansággal vádolta meg az Evat Zrt.-t.

A polgármester stílusa nemcsak Oroján Sándornál verte ki a biztosítékot, Mirkóczki Zita, a Városért frakció képviselője, Mirkóczki Ádám korábbi szövetségese a közösségi oldalán szólította fel lemondásra a városvezetőt.

Mirkóczki Ádám polgármester a közösségi oldalán, amelyre több ezer egri hiteles és közérdekű információs felületként tekint, olyan minősíthetetlen stílusú, sértő, személyeskedő és az alapvető emberi értékeket, más emberek alapvető emberi jogait sárba tipró bejegyzést tett közzé, amivel végleg érdemtelenné nyilvánította magát nemhogy egy város, de önmagán kívül akár egyetlen másik ember képviseletére is

– fogalmazott Mirkóczki Zita. Hozzátette: Mirkóczki Ádám polgármester a mai nappal végleg bebizonyította, hogy nem méltó sem a polgármesteri székre, sem a „polgármester úr” megszólításra. Nyomatékosan felszólította egyben Mirkóczi Ádámot, hogy kérjen bocsánatot az általa „nyomorultaknak” titulált képviselőktől.

Majd miután sikerült számot vetni önmagával, a következő közgyűlésen mondjon le! Távozzon a közgyűlésből, távozzon az egri közéletből, mert Eger egyetlen polgárának sincs szüksége rá, hogy a polgármester ilyen vállalhatatlan stílusban mérgezze tovább a helyi közéletet és a városért végzett felelős munkát

– mutatott rá a Városért frakció képviselője.

Borítókép: Mirkóczki Ádám polgármester (Forrás: Facebook/Mirkóczki Ádám)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.