Lövöldözhettek a Király utcában, pajzzsal vonultak ki a rendőrök

A tűzoltók és a mentők is a helyszínre érkeztek.

MAGYAR NEMZET
Forrás: Ripost2023. 01. 25. 10:32
null
Budapest, 2016. szeptember 25. Rendõrök érkeznek 2016. szeptember 25-én a fõvárosi Király utca és a Teréz körút keresztezõdéséhez, ahol ismeretlen eredetû robbanás történt 24-én késõ este az egyik földszinti üzlethelyiségben. Az elsõdleges információk szerint két ember megsérült, a mentõk kórházba szállították õket. A rendõrség körbezárta a környéket, vizsgálják a robbanás körülményeit. MTI Fotó: Mihádák Zoltán Fotó: Mihádák Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Védőmellényben, pajzzsal mentek be a rendőrök az egyik épületbe kedden kora este Budapesten a Király utcában. A helyszínre a mentők és a tűzoltók is kiérkeztek – számolt be róla a Ripost. 

A tanúk szerint egy ember a ház egyik lakásában szájpadláson lőhette magát. 

A lap az eset kapcsán megkereste a rendőrséget, ahonnan későbbre ígértek tájékoztatást. 

Bár még egy hónap sem telt el az idei évből, nem ez az első eset Budapesten, hogy öngyilkosságot követtek el. Ahogy korábban a Magyar Nemzet is megírta, január 13-án a XVII. kerületben egy 16 éves fiú a tizedik emeletről vetette ki magát egy panelházból.

Amennyiben valaki úgy érzi, hogy számára vagy a környezetében élőnek túl sok a teher, nincs remény, bátran tárcsázza a Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetségének ingyenesen hívható, 116-123-as telefonszámát.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.