időjárás 7°C Hajnalka 2023. március 27.
logo

A fagyhaláltól mentettek meg egy férfit a veszprémi rendőrök

MAGYAR NEMZET
Forrás: Police.hu
2023.02.09. 11:04 2023.02.09. 11:26
A fagyhaláltól mentettek meg egy férfit a veszprémi rendőrök

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2023. február 6-án nem sokkal éjfél előtt arról, hogy a veszprémi autóbusz-állomás váróterme előtt tartózkodik egy személy, akinek élete, testi épsége a hideg téli időjárás miatt veszélyben lehet.

A bajbajutott férfi elmondta, hogy lekéste az utolsó autóbuszt, amellyel hazajuthatott volna Baranya vármegyébe, Veszprémben pedig nem ismert olyan helyet, ahol az éjszakát átvészelhette volna – számolt be róla a Police.hu

A járőrök a 34 éves férfit szolgálati gépkocsival elszállították a vármegyeszékhelyi hajléktalanszállóra, ahol átadták az intézmény személyzetének. 

Ahogy a Magyar Nemzet korábban megírta, továbbra is folytatódik a télies időjárás, késő estére mínusz 7 és mínusz 2 fok közé hűl le a levegő. Az északi, északkeleti országrészben

a hőmérséklet éjszaka helyenként akár mínusz 15 fok közelébe csökkenhet.

Kerékgyártó Róbert amatőr meteorológus saját fejlesztésű mérőeszköze segítségével mínusz 25,1 Celsius-fokot mért a Bükk-fennsíkon kedd reggel.

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.