A Momentumba igazolt jobbikos felszólította Gyurcsányt, hogy mást küldjön a parlamentbe

A hazudozást próbálja legitimizálni a DK Stummer János szerint azzal, hogy Ráczné Földi Juditot küldik a parlamentbe.

2023. 02. 14. 12:33
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„ Felszólítom Gyurcsány Ferencet, hogy vonja vissza az offshore-cégeiről hazudó DK-s politikusnő jelölését!” – írta ma délelőtt Facebook-oldalán Stummer János. Az egykori jobbikos politikus, aki nemrég átigazolt a Momentumba, úgy tartja: Ráczné Földi Judit, a DK politikusa pontosan azt csinálta, amit a DK hivatalosan, elviekben kritizál: hazudott, csalt. „Azzal, hogy a DK Rácznét jelöli a tragikus hirtelenséggel elhunyt Kordás László helyére a parlamentbe, sunyin, védhetetlenül, elfogadhatatlan módon próbálja legitimizálni a hazudozást” – fejtegette Stummer. 

Mint ahogyan arról lapunk is beszámolt, a DK megnevezte, hogy a korábban a baloldali előválasztáson elbukott székesfehérvári jelöltjüket küldenék a parlamentbe a január 30-án elhunyt Kordás László helyett. 

A frissen momentumossá lett Stummer bejegyzését pártja központi oldalán egyelőre nem osztották meg, úgy tűnik, a verőlegény szerepet ezúttal kiszervezték a XVIII. kerületi DK-s vezetésű önkormányzatban dolgozó politikusuknak, vagy egy magánakcióról van szó.

A Momentum-féle szereposztás egyébként kevéssé vehető komolyan, hiszen meg nem erősített információk szerint a DK és a Momentum egy olyan megállapodáson ügyködik, amelynek keretei között éppen Stummert támogatná mindkét baloldali párt a 2026-os országgyűlési választásokon az MSZP-s Kunhalmi Ágnes ellenében. 

Borítókép: Ráczné Földi Judit személyét kritizálja Stummer János 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.