Egy vágány lesz csak járható a hétvégén Kelenföldön

Érdemes előre tájékozódni a menetrendi változásokról.

Magyar Nemzet
Forrás: Mávinform2023. 02. 16. 17:27
null
Budapest, 2023. január 14. A Kelenföld vasútállomásra vezetõ aluljáró bejárata az Etele térnél. Az állomás a Déli, a Keleti és a Nyugati pályaudvar mellett Budapest négy legforgalmasabb vasútállomása közé tartozik a fõváros XI. kerületében, Kelenföld és Õrmezõ területén. Jobbra egy akadálymentes utaslift. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Róka László
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két hétvégén is forgalomkorlátozás lesz a Déli pályaudvar és Kelenföld állomás között, ahol felsővezeték-karbantartás miatt csak egy vágányon közlekedhetnek a vonatok február 18-án, 19-én és 25-én napközben – közölte a Mávinform. 

A Bakony, a Göcsej, a Citadella, a Tópart és a Balaton intercity vonatok, valamint a tapolcai sebesvonatok és az oroszlányi S12-es járatok szombaton 7 és 17 óra között, vasárnap 7 és 15 óra között a Déli pályaudvar helyett Budapest-Kelenföld állomásról indulnak és oda is érkeznek. 

A Déli pályaudvar és Budapest-Kelenföld között csak az S10-es, az S40-es, az S42-es és a Z30-as vonatok közlekednek. Két győri S10-es vonat (4922, 4916) két időpontban a Déli pályaudvarról a megszokotthoz képest 5 perccel korábban indul: 7.20-kor és 14.20-kor – olvasható a Mávinform közleményében.

Borítókép: A Kelenföld vasútállomásra vezető aluljáró bejárata az Etele térnél (Fotó: MTVA/Róka László)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.