időjárás 17°C Medárd 2023. június 8.
logo

A DK új üdvöskéje eddig testőrként védte a politikusokat + videó

MAGYAR NEMZET
2023.03.15. 07:09 2023.03.15. 07:53
A DK új üdvöskéje eddig testőrként védte a politikusokat + videó

Ahogyan arról a Magyar Nemzet is beszámolt, Gyurcsány új üdvöskéje volt az egyike azoknak, akik festékkel fújták le Szálasi Ferenc feleségének síremlékét. Abd El Rahim Ali azonban eddig testőr volt a pártban, feladata az volt, hogy a sajtó munkatársai ne tudják végezni a munkájukat.

A Demokratikus Koalíció (DK) ifjúsági tagozatának elnökségi tagja jelentette be a párt idei,  március 15-i rendezvényét, amiből arra lehet következtetni, hogy a párt komolyabb feladatokkal fogja megbízni a közeljövőben. Többek között ő volt az, aki pár nappal ezelőtt festékkel fújta le Szálasi Ferenc feleségének síremlékét is. 

Mint ismert, a DK-t az összefogás jegyében sem az antiszemita kijelentéseiről ismertté vált jobbikos Bíró László támogatása, sem Z. Kárpát Dániel karlendítős videója nem zavarta korábban.

Abd El Rahim Ali azonban nem most bukkant fel a DK holdudvarában. Feladata eddig az volt, hogy a párt rendezvényein akadályozza a sajtó képviselőit a munkavégzésben.

 Egy tavaly márciusi felvétel tanúsága szerint a Mediaworks operatőre elé rendszeresen odaállt, hogy az ne tudjon felvételeket készíteni Dobrev Kláráról, a riportereket pedig nem engedte a politikusok közelébe.

Borítókép: Gyurcsány Ferenc, a DK vezére (Fotó: Kurucz Árpád)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.