Kiderült, milyen helyszíneken tér vissza a Sípályák éjszakája

Két év kényszerszünet után szombaton ismét megrendezik a Sípályák éjszakáját, melynek Eplény, Mátraszentistván és a Normafa ad otthont.

MAGYAR NEMZET
Forrás: MTI2023. 03. 03. 14:23
null
Mátraszentistván, 2021. január 16. Síelõk a mátraszentistváni síparkban a megnyitás elsõ hétvégéjén 2021. január 16-án. MTI/Komka Péter Fotó: Komka Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A negyedik alkalommal sorra kerülő eseményt az időjárási viszonyok miatt a szokásos február 14-i időpontról két és fél héttel elhalasztották – derült ki a szervező Chernel István Sí és Turisztikai Klaszter közleményéből.

Mindhárom helyszínen mesterséges behavazással és meghosszabbított nyitvatartással várják a sísport iránt érdeklődőket. 

A fővárosban továbbra is díjmentesen lehet használni a szánkópályát a Normafán, emellett pedig este 22 óráig korlátozott számban ingyenes felszerelést és oktatást biztosítanak azoknak, akik ki szeretnék kipróbálni a sífutást.

Az eplényi Síaréna Vibe Park 23 óráig, míg a Mátraszentistváni Sípark 21 óráig üzemel.

Borítókép: Síelők a mátraszentistváni síparkban a megnyitás első hétvégéjén 2021. január 16-án (Fotó: MTI/Komka Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.