Megvan a magyarázat, mitől lehet ma jó a kedve

Az éjszaka érkezett felhőzet szakadozását, gomolyosodását követően közepesen felhős lesz ég, emellett többórás napsütés valószínű.

MAGYAR NEMZET
Forrás: MET, Köpönyeg2023. 03. 22. 7:08
null
Washington, 2023. március 20. Virágzó cseresznyefák a Tidal-medence partján, Washingtonban 2023. március 20-án. A cseresznyefavirágzást az amerikaiak minden évben megünneplik azóta, hogy 1912. március 27-én Washington cseresznyefák ezreit kapta ajándékba Jukio Ozakitól, Tokió akkori polgármesterétõl. MTI/AP/Jacquelyn Martin Fotó: Jacquelyn Martin
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csapadék nem lesz, és a szél is gyenge vagy mérsékelt marad – írja előrejelzésében a Met.hu.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 21 fok között alakul.

Forrás: Met.hu

A sok napsütés pozitívan befolyásolhatja a hangulatunkat

Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket, valamint a frontérzékenyek is javulást tapasztalhatnak. A legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik a Köpönyeg orvosmeteorológiai jelentése szerint. A sok napsütés pozitívan befolyásolja hangulatunkat, ezért ajánlott kihasználni a kellemes időjárást és minél több időt a szabadban tölteni. 

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTI/AP/Jacquelyn Martin)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.