időjárás 18°C Cintia , Norbert 2023. június 6.
logo

Nőgyógyásznál végződött egy brazil nő drogcsempészési kísérlete

Szemán László János
2023.03.30. 16:42 2023.03.30. 16:56
Nőgyógyásznál végződött egy brazil nő drogcsempészési kísérlete

Nem mindennapi dolog történt a tompai határátkelőn: egy brazil nő megijedhetett, hogy lebukik és felhelyezte a nemi szervébe a crack pipáját és némi drogot. Csak nőgyógyász tudta végül kiszedni az idegen tárgyakat a testéből.

Tegnap reggel 8 óra 30 perckor a Kelebia Határrendészeti Kirendeltség Tompai Határátkelőhelyen – egy autóbusz utasaként – kilépésre jelentkezett egy brazil állampolgár - írja a Police.hu

Itt történt a rendkívüli eset (Fotó: police.hu)

A nő az útlevélkezelőnek egy portugál tartózkodási engedélyt adott át, amely a rutinellenőrzés során hamisnak bizonyult. A 32 éves fiatalasszonyt közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének gyanúja miatt előállították, ahol azonban rosszul lett.

A rendőrök azonnal kórházba szállították, ahol röntgen segítségével meglepő dologra derült fény: az asszony testében idegen tárgyak voltak, amelyeket nőgyógyász segítségével távolítottak el. A nő testéből végül egy crack pipa és egy kis zacskónyi, kábítószer-gyanús fehér por került elő, amelynek pontos tartalmát szakértő vizsgálja.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság nyomozói közokirat-hamisítás bűntette és kábítószer-birtoklás vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki a brazil állampolgárt, aki jelenleg szabadlábon védekezhet.  

Borítókép: Crack pipa illusztráció (Forrás: hírTV/Shutterstock)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.