Teljesen lezárták az M43-as autópályát, de már újra járható

Ahol tegnap halálos baleset történt.

Magyar Nemzet
Forrás: Police2023. 03. 23. 11:15
Maroslele, baleset, kamion
Forrás: police
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pályakarbantartási munkálatok és műszaki mentés miatt teljes szélességében lezárták az M43-as autópálya Makó felé vezető oldalát Maroslele közelében, ahol tegnap halálos baleset történt – írja a Police.hu

A baleset 2023. március 22-én valamivel délután két óra előtt történt az M43-as autópálya 28-as kilométerszelvényében. Egy pályafenntartó járműnek ütközött egy kamion, az ütközéstől pedig a jármű a sztráda melletti árokba csapódott. Az autó sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

Az érintett sztrádaszakaszt lezárták, a rendőrség a határ felé tartó forgalmat a maroslelei lehajtónál a 4414-es útra terelte. A forgalom a sztrádára Makónál térhet vissza. A rendőrség kérte az arra közlekedők fokozott figyelmét és türelmét.

A rendőrség délután közölte, hogy befejeződött a műszaki mentés.

Megszűnt a teljes útlezárás, így a forgalom az autópályán megindult.

Borítókép: a tegnapi baleset (Forrás: Police.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.