Egy Dunába süllyedt autóban találtak rá holtan egy férfira és a kutyájára

Az ismerősök napokon át keresték eredménytelenül az áldozatot a Bács-Kiskun vármegyei Fajszon. A vízbe hajtott kocsit és a férfi holttestét a vízirendészet dolgozói találták meg csütörtök délután.

MAGYAR NEMZET
Forrás: Bors2023. 04. 02. 11:03
null
Budapest, 2021. július 9. Tûzoltók vontatnak ki egy személygépkocsit a Dunából Csepelen, a Hollandi útnál, a kompkikötõ közelében 2021. július 9-én. Az autós eddig ismeretlen okból hajtott a Dunába, majd sikerült kiúsznia a partra. MTI/Mihádák Zoltán Fotó: Mihádák Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A titokzatos körülmények között eltűnt V. Ferencet március 25-én látták utoljára a Bács-Kiskun vármegyei Fajszon. 

A rendőrök és az ismerősök is az utolsó pillanatig keresték őt és német juhászkutyáját. Végül a Dunába süllyedve, saját autójába zárva találtak rá holtan a férfira és kutyájára. A vízbe hajtott kocsit a vízirendészet dolgozói találták meg csütörtök délután, a rendőrség vizsgálja az eset körülményeit – fogalmazott a Bors.

Az áldozat szerettei döbbenten álltak a történtek előtt, ugyanis képtelenek elhinni a férfiról, hogy szándékosan a Dunába hajtott volna, főként szeretett kutyájával együtt. 

Az egyik ismerős szerint nincs kizárva, hogy a tragédia a férfi rosszulléte miatt történt.

Én nem zárnám ki azt sem, hogy véletlenül hajtott bele a vízbe, esetleg még az sem lehetetlen, hogy rosszul lett. Ha előre eltervezte volna ezt a szomorú tettet, akkor miért vitte volna magával a kutyáját?

 – nyilatkozott a lapnak az egyik ismerős. 

Egyelőre nem lehet pontosan tudni, hogy mi okozta a rejtélyes tragédiát. A lap szerint bizonyos, hogy nem merült fel idegenkezűség. Az esetet a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

 

 

 

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.