Féltékenységből ölhette meg a csornai vállalkozót az élettársa + videó

A harminckilenc éves áldozatot vasárnap találták meg holtan a rendőrök a csornai albérletében. A feltételezett elkövető, egy huszonegy éves fiatalember ellen körözést adtak ki. Miskolcon fogták el hétfőn, de előtte megpróbált végezni magával.

Magyar Nemzet
2023. 04. 04. 10:37
A csornai gyilkosság helyszíne 2023. április 2-án Forrás: Kisalföld
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Állampolgári bejelentés alapján Miskolcon, a Vologda városrészben lévő kutyafuttatóban találta meg a rendőrség azt a férfit, akit a vasárnapi csornai gyilkosság miatt kerestek. Amikor a helyszínre érkező rendőrök megkísérelték elfogni a körözött személyt, a rendőröket meglátva kést vett elő, és öngyilkossági szándékkal többször megszúrta magát.

A huszonegy éves fiatalembert a mentőszolgálat munkatársai a helyszínen ellátták, és kórházba vitték. 

Őrizetbevételéről a rendőrség intézkedik. A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett miatt folytat büntetőeljárást a huszonegy éves debreceni férfival szemben.

 

Féltékenység miatt ölték meg a vállalkozót?

A Magyar Nemzet beszámolt róla, hogy egy csornai albérletben vasárnap holtan találtak egy harminckilenc éves férfit. Az áldozat egy helyi vállalkozás résztulajdonosa volt, és a halálesettel kapcsolatban felmerült a bűncselekmény gyanúja.

A Bors információi szerint az áldozat két gyermeket nevelt a feleségével, és sokaknak segített. A Tv2 hírműsora, a Tények arról számolt be, hogy rokonai hiába próbálták elérni telefonon, ezért fordultak a rendőrséghez. Nemrég költözött el a családjától, és együtt élt a debreceni fiatalemberrel, aki a feltételezés szerint végzett vele. Több mint harminc késszúrással ölte meg élettársát, a helyi pékség résztulajdonosát, úgy tudni, hogy féltékenység miatt – írja a Ripost.

Borítókép: a gyilkosság helyszíne (Fotó: Kisalföld)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.