Nekiment a polgármester a vendégmunkásoknak: El lehet menni a csecsenekkel keménykedni

Gyuricza László rendőri és polgárőri kísérettel kereste fel Kerepesen a problémás személyeket.

Magyar Nemzet
2023. 04. 24. 8:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fiatal lányokat követtek, zaklattak, sírva kellett menekülniük. Miután beszéltem a sértettek szüleivel, felkerestük a problémás családokat

− számolt be róla Facebook-posztjában Gyuricza László, Kerepes polgármestere. Elmondta: panasz érkezett hozzá, hogy fiatal lányokat követtek, zaklattak a településen. A településvezető ezután rendőri és polgárőri kísérettel kereste fel a problémás személyeket. 


Mint írta az esetről a közösségi oldalán:

„Tisztában vagyok azzal, hogy jogvédők hadserege védi a normalitást tipró embereket! Tisztában vagyok azzal, hogy támadni fognak azért, mert kiállok a rendért, a zaklatott kislányokért! Viszont álláspontom alapján egy apának, férfinak, polgármesternek kötelessége megvédenie a családját, a rábízott közösséget!”

Hozzátette: amíg ő Kerepes vezetője, nem fogja tűrni, hogy fiatal lányokat zaklassanak, és más bűncselekmények ellen is tőle telhetően harcolni fog.

A felvételen az látható, hogy miután a polgármester a polgárőrök és a rendőrök kíséretében megérkezik a vendégmunkások szállására, kérdőre vonja őket. „Ki volt az a három kölök, aki keménykedett itt a fiatal lányokkal? Ki volt az a három?” – hangzik el. Ezután leszögezi:

Itt egy légyzümmögést sem akarok hallani. Május elsejéig szedik a sátorfájukat. El fognak innen menni. Nem vagyok hajlandó eltűrni, ahogy viselkednek. Lehet menni csecsenekkel keménykedni! Becsüljék meg, hogy befogadtuk ide magukat!

 

Borítókép: Gyuricza László polgármester (Forrás: Facebook)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.