Még mindig kórházban van a férfi, aki több mint harminc késszúrással ölte meg az élettársát

Az áldozat két gyermeket nevelt a feleségével, sokaknak segített.

Magyar Nemzet
Forrás: Bors2023. 04. 05. 11:11
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Még mindig kórházban van az a huszonegy éves férfi, aki a gyanú szerint halálra szúrta harminckilenc éves vállalkozó szeretőjét Csornán – tudta meg a Tények. 

Mint ahogyan a Magyar Nemzet megírta, a harminckilenc éves áldozatot vasárnap találták meg holtan a rendőrök a csornai albérletében. A feltételezett elkövető, a 21 éves fiatalember ellen körözést adtak ki. A férfit Miskolcon fogták el hétfőn, de előtte megpróbált végezni magával.

A Bors cikke arról számol be, állampolgári bejelentés alapján Miskolcon, a Vologda városrészben lévő kutyafuttatóban találta meg a rendőrség azt a férfit, akit a vasárnapi csornai gyilkosság miatt kerestek. Amikor a helyszínre érkező rendőrök megkísérelték elfogni a körözött személyt, a rendőröket meglátva kést vett elő, és öngyilkossági szándékkal többször magába vágta a kést, megszúrta magát.

A 21 éves gyanúsított korábban Kazincbarcikán volt eladó egy áruházban, ismerősei szerint gyakran volt dührohama, és többször erőszakosan viselkedett.
A TV2 Tények úgy tudja, féltékeny volt, ezért gyilkolta meg a kétgyerekes apát. 

A Tények arról is beszámolt, hogy az áldozatot rokonai hiába próbálták elérni telefonon, ezért fordultak a rendőrséghez. Nemrég költözött el a családjától, és együtt élt a debreceni fiatalemberrel, aki a feltételezés szerint végzett vele.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.