Svindler masszőr kezei közé került a férfi, mentőt kellett hívni

Drámai történetről számolt be a közösségi oldalán az Országos Mentőszolgálat, a negyven év körüli férfi derékfájása miatt masszőrhöz fordult, ám ebből még nagyobb baj lett.

Magyar Nemzet
Forrás: Országos Mentőszolgálat2023. 04. 03. 17:03
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Derékfájása miatt keresett fel egy fővárosi masszőrt az a negyven év körüli férfi, akihez tegnap kérték a mentők gyors segítségét, ugyanis a beteg nem gondolta, hogy kókler masszőrhöz került – írja a Ripost. 

A beteg elmondása szerint a kezelés előtt jelezte a masszőrnek, hogy gerincsérve van, ám ezt ő nem vette figyelembe.

 

Túl erősen gyúrta át a férfit, aki a kezelés végére megmozdulni sem tudott a fájdalomtól és az alsó végtagjai is erősen zsibbadtak. Bajtársaink perceken belül a helyszínre értek és csillapították a beteg fájdalmát, akit végül stabil állapotban, teljes teströgzítés mellett szállítottak kórházba

 

– adta hírül Facebook-bejegyzésében az Országos Mentőszolgálat

Borítókép: Mentőautó (Fotó: Országos Mentőszolgálat)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.