időjárás 27°C Jusztina 2023. szeptember 26.
logo

Baleset történt az M6-oson

Magyar Nemzet
Forrás: OKF, Útinform
2023.05.28. 07:26 2023.05.28. 08:08
Baleset történt az M6-oson

Helyzetjelentés az utakról vasárnap reggel.

Szalagkorlátnak ütközött egy személyautó az M6-os autópálya 69-es kilométerénél, Budapest felé, Dunaújváros térségében. A műszaki mentést végző dunaújvárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. A mentők is a helyszínre érkeztek, ahol félpályás forgalmi akadályra lehet számítani – figyelmeztetett a katasztrófavédelem.

Az Útinform tájékoztatása szerint a 11-es főúton, Esztergom belterületén csőtörés miatt a 67-es kilométernél félpályán halad a forgalom.

Az ünnepi kamiontilalom május 28-án, vasárnap reggel hat órától este tíz óráig tart, majd május 29-én, hétfőn ugyancsak reggel hat órától este tíz óráig lesz érvényben.

 

Munkavégzés az utakon

Az M31-es autópályán az M0-s autóút felé vezető oldalon Nagytarcsa térségében dilatációs szerkezetet javítanak. A 2-es és az 1-es kilométer között csak a belső sáv járható.

Az M1-es autópályán Győr elkerülő szakaszán a Rába-híd felújításán dolgoznak, a 123-as és a 129-es kilométer között a Hegyeshalom felé vezető oldalon a külső és a leállósávot lezárták. A forgalom a belső sávon, illetve az ellenkező, Budapest felé vezető oldal belső sávján halad. A főváros irányába a külső és a leállósáv használható.

Jelentős forgalomtereléssel járó munka folyik a magyar–szlovák határszakaszon, a 14-es főúton Vámosszabadi határátkelőhelynél, a Medve híd szlovákiai oldalán. A munkavégzés miatt a három és fél tonna össztömeget meghaladó tehergépjárművek nem hajthatnak át a hídon. Nekik kijelölt terelőúton, a 13-as főúti monostori határhíd felé kell kerülőt tenni.

A folyamatban lévő útépítési és útfelújítási munkákról részletesebben itt olvashat az Útinform oldalán.

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTI/Sóki Tamás)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.