Donald Trump: Orbán Viktor egy nagyszerű vezető

Folytassátok a harcot! – üzente a volt amerikai elnök a CPAC Hungary 2023 konferenciának videóüzenetében.

2023. 05. 05. 9:21
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Folytassátok a harcot! – szólított fel Donald Trump volt amerikai elnök a CPAC Hungary 2023 konferenciára küldött videóüzenetében. Először „fantasztikus embernek” nevezve megköszönte Szánthó Miklósnak, az Alapjogokért Központ főigazgatójának, valamint Matt Schlappnek, az Amerikai Konzervatív Unió elnökének az idei konferencia szervezését. Ezután 

üdvözletét küldte Orbán Viktor miniszterelnöknek, akit nagyszerű embernek és vezetőnek nevezett.

Úgy fogalmazott, megtiszteltetés szólni a szabadságszerető patriótákhoz, akik Magyarországon gyűltek össze, hogy megünnepeljék az időtlen értékeket és elveket, amelyek egyesítik a konzervatívokat az egész világon. – Együtt hisszük, hogy a hit és a család egy jó és szabad társadalom alapja, úgy gondoljuk, hogy egy határok nélküli nemzet valójában egyáltalán nem is nemzet. Hiszünk a hagyományban, a jogállamban, minden emberi életnek az istenadta méltóságában. Ezek a gondolatok kötik össze a mozgalmunkat, és ezek fogják megmenteni a komoly bajban lévő nyugati társadalmat – fejtette ki Amerika egykori első embere.

Kitért arra is, hogy történelmi harcban vannak a marxistákkal, a globalistákkal és a kommunistákkal szerte a világon. Úgy vélekedett: 

barbárok ellen harcolunk, akik el akarják pusztítani a szabadságunkat és a hagyományainkat, és mindent, ami kedves nekünk.

– Európában és Amerikában is összefogtunk, hogy megvédjük a kultúránkat, a határainkat, a zsidó-keresztény értékeinket, az identitásunkat, illetve az életmódunkat azoktól, akik meg akarják semmisíteni a mi szeretett nemzeteinket. Győzni fogunk! – mondta Donald Trump.

Hangsúlyozta, elnökként büszke volt arra, hogy erősíthette Magyarország és Amerika »különleges barátságát négy hihetetlen éven keresztül«, a kapcsolat pedig nagyban »Viktornak«, kitűnő személyzetének, valamint a vele dolgozó embereknek volt köszönhető.

A magyar embereknek és az európai konzervatívoknak azt üzente, hogy folytassák a harcot és soha ne adják fel a szabadságunk és a civilizációnk védelmét. – A kommunisták és a globalisták visszavonulóban vannak, ameddig magabiztosan előrenyomulunk, egészen biztosan győzni fogunk. Már most is nyerésre állunk – állította. 

CPAC Hungary, remek munkát végeztek, Isten áldjon benneteket és Isten áldja Amerikát!

– zárta videóüzenetét Donald Trump.

A volt amerikai elnök üzenetére reagált Orbán Viktor egy videóban, ahol megköszönte Donald Trump szavait és a magyar kormányfő azt kérte tőle: jöjjön vissza és hozzon békét!

 

Borítókép: Donald Trump volt amerikai elnök beszél Mar-a-Lago birtokán, a floridai Palm Beachben 2023. április 4-én, miután New Yorkban hivatalosan vádat emeltek ellene (Fotó: MTI/EPA/Cristobal Herrera Ulashkevich)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.