Hende Csaba: Aki Neményt akarja, Gyurcsányt fogja kapni

Szombathely országgyűlési képviselője szerint nagy ára van annak, hogy a DK támogatja Nemény András polgármester-jelöltségét.

Magyar Nemzet
2023. 05. 10. 17:50
Borítókép forrása: Hende Csaba Facebook-oldala
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Aki Nemény Andrásra szavaz, az Gyurcsány Ferencre szavaz, aki Neményt akarja, az Gyurcsány Ferencet fogja kapni” − jelentette ki Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője legfrissebb videóüzenetében, amit közösségi oldalán osztott meg, hívta fel a figyelmet a Vaol.hu.

Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője videóüzenetében úgy fogalmazott: „Városunk veszélyben van. Tegnap bebizonyosodott, hogy igazak azok a hírek, melyek szerint a politikai hátterét az MSZP elmúlásával elveszítő Nemény András feltette a két kezét, és behódolt Gyurcsány Ferencnek, aki a DK-t, a Demokratikus Koalíciót, a legnagyobb ellenzéki pártot vezeti.” Szerinte nagy ára van annak, hogy a DK támogatja Nemény András polgármester-jelöltségét a jövő évi önkormányzati választáson. Úgy fogalmazott: 

Nemény csak azt adhatja, amije van, az pedig maga a város. Nemény András átadta a teljes hatalmat Gyurcsány Ferencnek és helyi embereinek, és kötelezettséget vállalt arra, hogy a legszorosabban együttműködik velük a választásokig hátra lévő időben is, és a választások után pedig az összes kulcspozíciót – mivel ő maga nem lép be a Demokratikus Koalícióba – át fogja adni a DK politikusainak.

Hozzátette: „minden szombathelyinek tudnia kell, hogy aki Nemény Andrásra szavaz, az Gyurcsány Ferencre szavaz, aki Neményt akarja, az Gyurcsány Ferencet fogja kapni”.

Mint ismert: hétfőn, az Agora Művelődési és Sportházban tartott DK-s nagyrendezvényen Gyurcsány Ferenc feleségét, Dobrev Klára árnyék-miniszterelnököt Nemény András, Szombathely polgármestere az első sorban hallgatta.

 

Borítókép forrása: Hende Csaba Facebook-oldala

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.