Jelentős forgalomelterelésre lehet számítani a magyar–szlovák határszakaszon

Aszfaltozási munkák kezdődtek a Repülőtéri úton a XI. kerületben.

Magyar Nemzet
Forrás: Útinform2023. 05. 06. 7:48
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar–román határszakaszon, az M43-as autópályán, Csanádpalotánál a kilépésre várakozó kamionsor meghaladta a három kilométert – írja az Útinform.

Jelentős forgalomtereléssel járó munka kezdődött a magyar–szlovák határszakaszon, a Vámosszabadi határátkelőhelyen, a Medve híd szlovákiai oldalán. A munkavégzés miatt a 3,5 tonna össztömeget meghaladó tehergépjárművek nem hajthatnak át a hídon, nekik kijelölt terelőúton, a 13-as főúti monostori határhíd felé kell kerülőt tenni!

Aszfaltozási munkák kezdődtek a XI. kerületi Repülőtéri út Kőérberki út és a Mol-benzinkút közötti szakaszán. A kivitelezés ideje alatt félpályás zárás mellett hétköznap reggel 9 és délután 15 óra között, illetve hétvégén reggel 7 és délután 17 óra között csak a közösségi közlekedés (BKK) járatai haladhatnak át az érintett szakaszon, a közúti közlekedés egyéb járművei ebben az időszakban nem tudnak áthajtani. Számukra a Kőérberki út–Egér út–M1/M7-es autópálya közös szakasza útvonal használata javasolt.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.